Home SMI groep

manufacturing

Maritime

Security

Werken bij

SMI Groep is veelzijdig in techniek

Bij SMI Groep geloven we dat iedere klant een perfecte combinatie verdient van expertise, precisie en flexibiliteit. Wij zijn een familiebedrijf opgericht in 1980 door Jelle Jelsma en Gabe Spijksma, en momenteel geleid door de zonen van Spijksma, Bauke en Bert. Wat begon als een eenvoudige machinebewerkings- en assemblageafdeling, is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de maakindustrie van Noord-Nederland.

De drie divisies van SMI Groep

SMI Groep bestaat uit drie divisies; SMI Manufacturing, SMI Maritime en SMI Security, elk toonaangevend in hun respectieve gebieden. SMI Manufacturing is gespecialiseerd in verspaning, laswerk, assemblage, framebouw en constructiebouw. SMI Maritime biedt slimme oplossingen voor (super)jachtbouw en scheepsbouw, en vormt de verbinding tussen kust en schip. SMI Security biedt beveiligingsoplossingen voor het detecteren van contrabande.

Ondernemerschap

SMI Groep wil betekenisvol ondernemen met een positieve impact op mens en natuur. We kijken wat voor kansen we kunnen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hoe divers ons personeelsbestand is. We produceren steeds meer energieneutraal en circulair.

  • Kwaliteit

  • Betrouwbaar

  • Innovatie

  • Eigenaarschap

  • Kritisch

Continue groei, voortdurende innovatie en ongeëvenaarde klanttevredenheid

Gelegen in het hart van Friesland, waar we deel uitmaken van een innovatieve technologische scene, streven we ernaar om het schijnbaar onmogelijke mogelijk te maken. Onze bedrijven delen hun krachten, ervaring en kennis om aan de top van hun industrieën te opereren. We zijn trots om een meedenkende partner te zijn die uitdagingen aangaat en verder denkt dan wat voor de hand ligt.

Dagelijks gebruiken we onze jarenlange ervaring, moderne productietechnieken en state-of-the-art instrumenten, aangestuurd door een gedreven en ervaren team, om klanten te helpen de juiste keuzes te maken in passende en hoogwaardige technische oplossingen.

Bij de SMI Groep streven we niet alleen naar het leveren van hoogwaardige technische oplossingen, maar ook naar het creëren van een omgeving waar techniek floreert en innovatie aangemoedigd wordt. We zijn trots op ons vermogen om samen te werken aan mooie techniek en iedere dag producten te maken waar wij en onze klanten blij van worden.

Welkom bij de SMI Groep, waar we samenwerken om jouw technische uitdagingen om te zetten in werkelijkheid. Ons verhaal is een verhaal van continue groei, voortdurende innovatie en ongeëvenaarde klanttevredenheid. Wij nodigen u uit om deel uit te maken van ons verhaal en samen met ons de toekomst van techniek vorm te geven.

Samenwerken om te innoveren, engineeren en excelleren

Ontwikkel je vakmanschap binnen SMI Groep

Onze bedrijven zijn actief in hoogwaardige metaalbewerking, maritieme oplossingen en toegangscontrole. Met meer dan dertig jaar ervaring, ruimte voor innovatie en een focus op goed ondernemerschap is SMI Groep dé plek om je te ontwikkelen binnen de maakindustrie van Noord-Nederland. Met een team van professionals op gebied van concept, design en engineering maken we producten waar wij en onze klanten blij van worden.