Home Werken bij

manufacturing

Maritime

Security

Werken bij

Locatie
Specialisme
Opleidingsniveau
Overeenkomst
Bedrijf/merk

Ga aan de slag bij SMI Groep

Daag jezelf uit in de techniek!

Werken bij SMI Groep betekent jezelf uitdagen, samenwerken met ambitieuze collega’s aan interessante projecten en deel uitmaken van een innovatieve organisatie.

Bij SMI in Dokkum en Leeuwarden werken we met een team van professionals op het gebied van concept, design en engineering. De sfeer heeft na meer dan 40 jaar bestaansrecht nog altijd de bevlogenheid en innovatie van een sfeervolle start-up. Innovatie, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling staan binnen de SMI Groep centraal. Goede ideeën en initiatieven worden zeer gewaardeerd en er is altijd ruimte om een concept voor jezelf of voor een klant uit te werken.

De producten die wij bij SMI ontwikkelen variëren in een breed scala aan yacht equipment, unieke offshore equipment, en uitdagende defensie projecten. Door de unieke wensen van onze klanten kom je niet snel een standaard project tegen!

Heb je tussen de huidige vacatures geen passende functie gevonden? SMI is een groeiende organisatie en altijd in beweging. Misschien is er binnenkort wel een passende rol beschikbaar binnen ons bedrijf OF weten we gewoon niet dat we jou nodig hebben. De typische rollen waar wij altijd opzoek naar zijn of kunt vervullen zijn:

  • Lasser

  • Engineer

  • Tekenaar